BURSA HABERLERİ:
Bereket Sofrasında Kahramanlar ve Aileleriyle Buluştu

Orhangazi Belediyesi Nadır Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın yanı sıra Cumhur İttifakı ilçe başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu, belediye meclis üye ve üye adayları, İlçe Protokolü, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
 
Başkan Bekir Aydın, şehit aileleri ve gaziler için düzenlenen iftar programı hakkında yaptığı açıklamada, "Bu vatan için canını veren şehit kardeşlerimizin ve büyüklerimizin aileleriyle, aynı şekilde bu vatan için canını ortaya koyan gazilerimizle iftar programında buluştuk. Şehit aileleri, şehitlerimizin emanetidir. Şehitlerimizle omuz omuza mücadele eden silah arkadaşları olan gazilerimiz de bizler için çok değerlidir. Bu cesaret ve vatanseverlikle Türk milleti asla bölünmez, asla bölemezler," diyerek sözlerine devam etti. Başkan Aydın, "Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve uzun ömür diliyorum," ifadesiyle konuşmasını sonlandırdı.
 
Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Aydın bu çerçevede Şehit Aileleri ve Gaziler için düzenlenen iftar programına katıldı. Kur’an-ı Kerim okunması ve dualarla başlayan programda Başkan Aydın, hemşehrileriyle sohbet ederek sorun ve önerilerini dinledi. Nadır Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar programı çay sohbetlerinin ardından sona erdi.
 

Anahtar Kelimeler
Bereket Sofrası
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Yeni Başkan Muharrem Or
Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulunda yeni yönetim belirlendi. Yapılan oylamada...

Haberi Oku