BURSA HABERLERİ:
BEKSİAD HIZ KESMİYOR!

Vişne caddesinde bulunan Yuvam Bebe giyim firmasını ziyaret eden Halil Atalay ve Yönetim Kurulu üyeleri, firma sahibi Tahsin Yedikardeşler’den sektör ile ilgili bilgiler aldı.

Üyeler arasındaki ilişkilerin güçlenmesi gerektiğine vurgu yapan BEKSİAD Başkanı Halil Atalay, “Derneğimizin kuruluş amaçlarından biri, sektörün dış çevrelerede tanıtılması adına çalışmalar yapmaktır. Bu bölgenin ticaret hacminin yükselmesi ve daha itibarlı bir şekile dönüşmesi adına üyeler arasındaki ilişkileri güçlendirmek, hatta üyeler dışındaki imalatçı arkadaşlarında tanınmasını, birlikte bir takım işler yapmasını sağlamak gerekir” dedi. Konuşmasına devam eden Atalay, “BEKSİAD olarak amaçlarımızı gerçekleştirmek için yaptığımız etkinlik ve organizasyonlardan olumlu geri dönüşler alıyoruz. Derneğimizi, gelmiş olduğu bu noktadan daha da ileri taşımak için üyelerimiz ile birlikte hareket etmenin bize çok fayda katacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Yuvam bebe firma sahibi Tahsin Yedikardeşler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken BEKSİAD tarafından yapılan üye ziyaretlerinin sektöre büyük ölçüde fayda sağlayacağını belirtti. BEKSİAD’ın bebe giyim sektörüne fayda sağlamak adına çalışan bir dernek olduğunu, bu yüzden üyelerin daha aktif olmaları ve derneğe destek amaçlı tüm çalışmalarda bulunmaları gerektiğini söyledi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Marmarabirlik’ten üreticiye 630 milyon TL...
2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyasının son dilim ödemesini 26 Nisan 2024 tarihinde yapacak Marmarabirlik,...

Haberi Oku