BURSA HABERLERİ:
Bekir Aydın'dan hemşehrilerine teşekkür

Orhangazi Belediye Başkanı Aydın mesajında, "Gönülden Gönüle giden yol, önce sokak sokak Orhangazi'mize, oradan da sandıklara ulaşmış ve nihayetinde Türkiye yüzyılı Belediyeciliğine varmıştır," diyerek sözlerine şöyle devam etti:
 
"Bugünler, yüreğimizi coşkuyla dolduran günler. Sizlerin teveccühü ve desteğiyle, bir kez daha bizlere güç verdiniz. Yerel seçimlerde ikinci kez bize güvenerek, bize güç vererek, bizi onurlandırdınız. Sizlere minnettarız, sizlerin sayesinde buradayız.
 
Her birinize, bu seçim sürecinde yanımızda olduğunuz için teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin sevgisi ve desteği olmadan, bu zafer mümkün olmazdı. Sizlerin duaları ve samimi desteğiyle, daha güçlü ve daha kararlı bir şekilde yol aldık.
 
Sizlerin umutları ve beklentileri bizim için çok değerli. Bu kutsal emaneti boşa çıkarmamak adına, daha çok çalışacak ve daha fazla gayret göstereceğiz. Her birinizin hakkını hizmetle ödemek için var gücümüzle çalışacağız.
 
Bu zafer hepimizin zaferidir."
 
Aydın, mesajına şu ifadelerle son verdi: "Sizlerle birlikte, daha güzel bir gelecek için yola çıktık ve bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Sizlere olan borcumuzu ödemek için, cumhur İttifakımızın gücüyle Orhangazi‘mize Türkiye yüzyılı belediyeciliğini getirmek için var gücümüzle çalışacağız.
 
Sizlere teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum."

Anahtar Kelimeler
Bekir Aydın
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Şarkılarla çocuklara umut oldular
BUSADER Federasyonu bünyesinde yer alan Veteran BUSADER üyelerinden oluşan TSM Korosu’nun sahneye çıktığı...

Haberi Oku