BURSA HABERLERİ:
Bekir Aydın Örnekköy ‘de Tarım AŞ'yi anlattı

Teravih namazının sonrasında gerçekleşen buluşmada, Başkan Aydın, mahalle sakinlerine yeni kurulan tarım A.Ş. çerçevesinde belediyenin tarım ve hayvancılık projelerini anlattı. Bu projeler, tarım bağlamında Orhangazi’ni ekonomik refahını artırmayı ve sürdürülebilir kalkınmayı hedefliyor.
 
Başkan Bekir Aydın, toplantıda yaptığı konuşmada, "Örnekköy Mahallesi'nde yaşayan hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlamak için buradayız. Belediye olarak, tarım ve hayvancılık alanlarında yapacağımız yatırımlarla, siz değerli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlıyoruz. Kurduğumuz tarım A.Ş. ile mahallemizin tarımsal potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceğiz" dedi.
 
Buluşmada, geçmiş dönem İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Kaya da yer aldı. Kaya ve diğer belediye meclis üye adayları, Aydın'ın projelerine desteklerini ifade etti. Mahalle sakinleri de kendi öneri ve düşüncelerini paylaşarak, projelerin geliştirilmesine katkıda bulundu.
 
Başkan Aydın, Örnekköy Mahallesi ziyaretinin ardından, "Mahalle sakinlerimizin sıcak ilgisi ve misafirperverliği bizleri ziyadesiyle memnun etti. Onların fikirleri ve önerileri, projelerimizi daha da iyileştirmemiz için büyük önem taşıyor. Bu tür buluşmalar, belediye olarak vatandaşlarımızla iç içe olmamızı ve onların gerçek ihtiyaçlarını daha iyi anlamamızı sağlıyor" şeklinde duygularını dile getirdi.
 
Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi'nin her köşesinde vatandaşlarla buluşmaya ve onların sesine kulak vermeye devam edeceğini belirterek, kentin değerlerini koruyarak, ilçenin her alanında sürdürülebilir ve kapsayıcı bir kalkınma sağlamak için çalışmalarını sürdüreceğini vurguladı.
 

Anahtar Kelimeler
BekirAydın
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Krizler ve Uluslararası Kimlik Hedefi, Öğrencileri...
Capital, Ekonomist, Start Up ve CeoLife dergileri tarafından düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi (UEZ Sapanca...

Haberi Oku