BURSA HABERLERİ:
Bekir Aydın Minikleri Tekne Orucu Programında Ağırladı

Program öncesinde çocuklara Karagöz gösterisi sunuldu.  Eşi Kıymet Aydın’la birlikte ev sahipliği yaptığı etkinlikte MHP İlçe Başkanı Halil Bozoğlu ve meclis üye adayları da miniklerin yanında bulundu. Aydın programın ardından minik misafirlerine oyuncak hediye etti. Belediye Başkanı Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızı bir araya getirerek bu güzel geleneği sürdürmekten dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.
 
Tekne Orucu Programı Gelenekselleştirildi
 
Orhangazi Belediyesi, her yıl Ramazan ayında çocuklara yönelik özel bir iftar programı düzenliyor. Bu yıl da düzenlenen etkinlik, ilçenin sevilen ve geleneksel hale gelen “Tekne orucu” adıyla biliniyor. Programa katılan 350 çocuğun heyecanı yüzlerinden okundu. Minikler iftarlarını birlikte açmanın mutluluğunu yaşadı.
 
Düzenli Olarak Gerçekleştireceğiz
 
Belediye Başkanı Bekir Aydın, çocukların buluşmasını ve bu güzel geleneğin devam etmesini sağlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Aydın, “Çocuklarımızın bir araya gelip birlikte iftar açması, onların sosyal etkileşimlerini artırıyor ve birlikte paylaşmanın önemini öğretiyor. Bu tür etkinliklerle çocuklarımızın Ramazan coşkusunu yaşamalarını sağlamak istiyoruz, vurgulamalarını yaptı.
 
Programa katılan çocuklar ve aileleri, Orhangazi Belediyesi’ne teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devamından mutlu olacaklarını ifade etti. Belediye ise gelecek yıllarda da çocuklara yönelik benzer etkinlikler düzenleyerek toplumsal dayanışmayı, çocuklara ramazan bilincini aşılamayı ve birlikte yaşama kültürünü desteklemeyi hedefliyor. Program çocukların Belediye Başkanı Bekir Aydın’la fotoğraf çektirmelerinin ardından sona erdi.
 

Anahtar Kelimeler
Bekir Aydın
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Yeni Başkan Muharrem Or
Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulunda yeni yönetim belirlendi. Yapılan oylamada...

Haberi Oku