BURSA HABERLERİ:
Bekir Aydın 71. Cuma Buluşmasını Gerçekleştirdi

Başkan Aydın, bu buluşmaları 4 Kasım 2021'den beri düzenliyor. Aydın, Her Cuma günü saat 10.00 ile 12.00 arasında başkanlık katında gerçekleştirilen buluşmalarda, vatandaşların sorunlarını ve önerilerini ilk ağızdan dinlemeyi amaçlıyor.
Başkan Bekir Aydın, yaptığı açıklamada, "Bugün 71. oturumunu gerçekleştirdiğimiz Cuma buluşmamızda hemşehrilerimizle fikir alışverişinde bulunduk, sorunlarını ve önerilerini dinledik, Orhangazi'mizi konuştuk" dedi. Başkan Aydın sözlerinin devamında, ilerleyen zamanlarda da Randevusuz Cuma buluşmalarını gerçekleştireceklerini ifade etti.
Randevusuz Cuma buluşmaları her hafta Cuma günleri saat 10.00 ile 12.00 arasında düzenleniyor. Başkanlık katında yapılan buluşmalarda öncelik, engelli ve 65 yaş üzeri vatandaşlara veriliyor. Belediyeye ulaşım imkânı olmayan vatandaşların, önceden bilgi verilmesi şartıyla belediye araçlarıyla evlerinden alınıp buluşmaya ulaşımları sağlanıyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın, ilerleyen zamanlarda da randevusuz Cuma Buluşmalarını sürdüreceğini ifade etti.
 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

ARKON'dan Yuzyılın Buluşması
Artvinliler Konfederasyonu tarafından düzenlenen "STK'ların Büyük Buluşması" organizasyonuna...

Haberi Oku