BURSA HABERLERİ:
Bayram Öncesi Emeklilerin Postane Çilesi!

Bayram tatili nedeniyle mahalle aralarındaki PTT şubeleri kapatılarak emekliler merkez şubelere yönlendirildi. Maaş almak için sabahın erken saatlerinde yollara düşen yaşlılar, Heykel ve Gençosman PTT şubelerinin önüne yığıldı. Oluşan uzun kuyruklar nedeniyle yaşlılar ile görevliler arasında kazan zaman tartışmalar yaşandı.
“REZİLLİĞİN DANİSKASI”
Gençosman Postanesi önünde bekleyen yaşlılar duruma isyan etti. Emekliler, “Çok kalabalık. Bir saattir buradayım ve 350 kişiden sonra alacağım paramı. Bekleyeceğiz artık, sabah 6’dan beri bekleyenler var. Bekliyoruz, umut.” diye konuştu. Rezillik yaşadıklarını belirten bir başka emekli ise, “Rezilliğin daniskası, şu insanların haline bak. Sabahtan beri bekliyoruz. Sıra gelmez bize. 310, nasıl gelsin. Yorulduk, yürüyemiyor bacaklarımız.” dedi.
Heykel Postanesi önünde ise çok daha büyük kalabalıklar oluştu. Saatlerdir beklediklerini belirten emekliler, şöyle konuştu. “Dün geldim çekemedim, çok kalabalıktı, bugün geldim yine kalabalık. İşe gideceğim, sorun bu. Bayram derdi için sırada duruyoruz. Çok kalabalık.
“KOCA BURSA’DA 2 TANE POSTANE AÇIK”
Mahallelerde bulunan postane şubelerinin kapatıldığını ve emeklilerin Heykel ile Gençosman şubelerine yönlendirildiğine dikkat çeken yaşlılar, “Onlar kapalı, o yüzden insanlar buraya geldi. Şuanda koca Bursa’da Heykel ve Gençosman açık. Koca Bursa’da iki tane şube açık. Diğerlerinin hiçbiri çalışmıyor, herkesi merkeze yönlendirdiler.” ifadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nasır Yıldız:''Çalışan kadınlarımıza...
Bursa'da ''Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağım sloganı ile seçim çalışmalarına...

Haberi Oku

banner108