BURSA HABERLERİ:
BAŞKANLAR BİR ARAYA GELDİ!
 30 Mart yerel seçimlerinde yüzde 50.4 oranında oy ile rekora imza atan ve başkanlık koltuğuna oturan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, önceki akşam geçmiş dönemlerde Yıldırım İlçesi’ni yöneten Yıldırım eski belediye başkanlarını ağırladı. Anlamlı buluşmaya Zeki Eke, Cüneyt Karlık, Ramazan Altunöz, Özgen Keskin ve merhum Mustafa Kuşdil’in kızı Aysun Berber katıldı.

Samimi bir havada Kaplıkaya Cazibe Merkezi’ndeki sıcak buluşmada  Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçede gerçekleştirmeyi planladığı projelerini eski başkanlara anlatarak fikir alışverişinde bulundu.              Geçmiş dönem başkanlık görevini yürüten eski belediye başkanları ise Edebali’nin davetine teşekkür ederek her zaman desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner81

banner82

banner83

banner84

banner91

banner95

banner97

TEKNOLOJİDE YENİLİĞİN ADRESİ
Başarılı işadamı Mücahit SELUKTEKİN ile sizin için konuştuk. Cihat DÜNDAR’ın sorularını yanıtlayan...

Haberi Oku