BURSA HABERLERİ:
Başkanı Bekir Aydın Depremden Konuşurken Deprem Oldu

Başkan Aydın, "Allah ülkemizi felaketlerden korusun." diyerek konuşmasına devam etti.
 

Deprem Türkiye’nin Gerçeğidir

 
Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Deprem Türkiye'nin gerçeğidir. Deprem Orhangazi'nin gerçeğidir. Deprem hayatın gerçeğidir. Biz de bu nedenle göreve geldiğimiz günden itibaren bu konuyu birinci önemde gündemimizde tutarak Orhangazi Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi OBAK' ı her açıdan güçlendirdik. Belediye çalışanlarımızdan oluşan gönüllü arama kurtarma ekibimiz her türlü afete hazır durumda. Ekibimiz 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde aktif olarak yer alarak üç canımızın hayata tutunan eli olmuştu. Bizler Orhangazi Belediyesi olarak deprem konusunu gündemimizde birinci sırada tutmaya devam edeceğiz. Aynı şekilde arama kurtarma ekibimizi de daha da güçlendireceğiz." dedi.

 
Allah Ülkemizi Felaketlerden Korusun

 
Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın kürsüde yaptığı konuşmada, deprem gerçeğine değinerek kentsel dönüşüm vurgusu yaptığı sırada merkez üssü Gemlik ilçesi olan 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Salonda depremi hissedenler arasında kısa süreli panik yaşanırken, Bekir Aydın "Depremi konuşurken deprem oldu. Allah ülkemizi felaketlerden korusun” diyerek konuşmasına devam etti.
 
Anahtar Kelimeler
BekirAydınDeprem
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Yeni Başkan Muharrem Or
Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulunda yeni yönetim belirlendi. Yapılan oylamada...

Haberi Oku