BURSA HABERLERİ:
Başkan Mustafa Bozbey Açıkladı: 28-30 Ekim Tarihlerinde Su Kesintisi Yapılmayacak

İklim değişikliği ve kuraklık nedeniyle kritik seviyelere düşen baraj doluluk oranları sebebiyle uygulanan kesintilere, son yağışlarla birlikte geçici bir ara verilmiş oldu.


Başkan Bozbey’den Bursalılara Teşekkür: Kesintiler 3 Gün Durduruldu

Başkan Mustafa Bozbey, su kesintileri sürecinde tasarruf konusundaki duyarlılıkları için Bursalılara teşekkür etti.

  • Su Seviyesinde Hareketlilik: Bozbey, "3 gün boyunca mevcut yağan yağmurlardan kaynaklı biraz olsun barajımıza gelen suda hareketlilik gözlemledik," dedi.

  • Geçici Kaldırma Kararı: Bu hareketliliğin sonucunda "28, 29 ve 30 Ekim günlerinde su kesintilerini kaldırıyoruz," açıklamasını yaptı.

  • Gelecek Değerlendirmesi: 30 Ekim’de durumun tekrar değerlendirileceğini belirten Başkan Bozbey, Bursalıların tasarrufu ve beklenen yağışlarla birlikte kesintilerin tamamen ortadan kalkacağına inandığını dile getirdi.


Tasarruf Vurgusu Devam Ediyor: Halkın Anlayışı Çok Önemli

Başkan Bozbey, su kesintisi yapılmayacak bu süreçte dahi tasarrufun önemini koruduğunu vurguladı.

  • Sorumluluk Çağrısı: Yeterli yağış olmaması halinde halkı düşünerek aralıklı kesintilere devam etmek zorunda kalacaklarını belirten Bozbey, "Su kesintisi olmayan bu süreçte, daha önce olduğu gibi hemşehrilerimizin su tasarrufu konusunda göstereceği hassasiyet, göstereceği duyarlılık son derece anlamlı olacaktır," dedi.

  • Teşekkür: Süreç boyunca gösterilen anlayıştan ve yapılan/yapılacak olan tasarruftan ötürü tüm Bursalılara şükranlarını sundu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Uluslararası Cumhuriyet Rallisi İstanbul’da...
Klasik otomobil tutkunları, 24-26 Ekim tarihleri arasında Klasik Otomobil Kulübü tarafından düzenlenen Uluslararası...

Haberi Oku