BURSA HABERLERİ:
Başkan Aydın yerinde inceledi

2500 metrekare parke taşıyla kaplanan okul bahçesi, okulların açılmasından önce öğrencilere hizmet verecek hale getirildi.

Başkan Aydın: "Evlatlarımıza Yakışır Hale Geldi"

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ahmet Yesevi Okulu bahçesinin çocuklar için uygun hale getirildiğini belirtti. Aydın, "Belediye ekiplerimiz ara tatilini değerlendirerek okul bahçesini parke ile kapladı. Şimdi çocuklarımız daha rahat bir ortamda eğitim hayatını sürdürebilecekler. Evlatlarımıza hayırlı olsun. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da nerede bir eksik varsa, nerede bir yokluk varsa biz orada var olacağız." dedi.

Eğitimde Konfor Artıyor

Orhangazi Belediyesi ekipleri tarafından yenilenen Muradiye Mahallesi Ahmet Yesevi Okulu bahçesi, 2500 metrekarelik parke taşıyla çok daha estetik ve kullanışlı bir hale getirildi. Kısa sürede tamamlanan çalışma ile okulların açılmasına yetiştirildi. Orhangazi Belediyesi, eğitime yönelik çalışmalarını ilerleyen günlerde de sürdürecek. Bu çalışmalar, Orhangazi'de öğrencilerin daha iyi bir eğitim ortamında yetişmesine katkı sağlayacak.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Krizler ve Uluslararası Kimlik Hedefi, Öğrencileri...
Capital, Ekonomist, Start Up ve CeoLife dergileri tarafından düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi (UEZ Sapanca...

Haberi Oku