BURSA HABERLERİ:
Başkan Aydın'dan JEST

Gündüz hastane ziyareti ve akşam iftar programı olmak üzere iki bölümden oluşan etkinlikte, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Cumhur İttifakı ilçe başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu, meclis üye adayları ve teşkilat mensupları yer aldı.
 
Gündüz programında, hastanede görev yapan doktorlar ve sağlık personeli ziyaret edilerek, bayramları kutlandı ve çiçek takdim edildi. Belediye Başkanı Aydın ve beraberindekiler, sağlık çalışanlarına başarılar dileyerek onların bu özel gününü kutladı.
 
Akşam bölümünde ise iftar sofrası etrafında toplanan katılımcılar, sohbet eşliğinde fikir alışverişinde bulundu. Başkan Aydın, doktorların toplum için önemini vurgulayarak, "Doktorlarımız beyaz önlüklü kara gün dostlarımızdır," dedi ve ekledi: "Allah bütün milletimize ama öncelikle tıp mensuplarımıza sağlık sıhhat nasip etsin."
 
Başkan Bekir Aydın, şehrin değerleriyle buluşmalarını sürdüreceklerini belirterek, Orhangazi'nin gelişimi için çalışmalarına devam edeceğini ifade etti. Tıp Bayramı'nın, sağlık çalışanlarının fedakârlıklarını anma ve onları onurlandırma fırsatı olduğunu belirten Aydın, bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekti.
 
Etkinlik, Orhangazi Belediyesi'nin sağlık çalışanlarına verdiği değeri ve toplumun her kesimiyle kurduğu sıcak ilişkileri göstermesi açısından önem taşıyor.
 
 

Anahtar Kelimeler
BaşkanBekir Aydın
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Yeni Başkan Muharrem Or
Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulunda yeni yönetim belirlendi. Yapılan oylamada...

Haberi Oku