BURSA HABERLERİ:
BAL-GÖÇ'TEN NEŞET ÇAĞLAYAN'A ZİYARET!
 Çağlayan´a yeni görevinde başarılar dileyen Bal-Göç Genel Merkezi Bursa´da ve Orhangazi´de bir çok Bulgaristan Göçmeni Türklerin olduğunu söylerlerken bu anlamda ortak kültür ile yaşadıklarını ifade ettiler. Bursa´nın en büyük derneklerinden birinin de Orhangazi´de olduğunu ifade eden Genel Başkan Yüksel Özkan Bal-Göç´ün önemli etkinliklere imza attığını da belirtti.

 Belediye Başkanı Neşet Çağlayan bu nazik ziyaretlerinden dolayı Yüksel Özkan ve yönetim kuruluna teşekkür ederken Orhangazi´de güzel bir kültür mozaiği oluşturulduğunu bu anlamda da iyi işlere birlikte imza atacaklarını ifade etti. 

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner81

banner82

banner83

banner84

banner91

banner95

banner97

TEKNOLOJİDE YENİLİĞİN ADRESİ
Başarılı işadamı Mücahit SELUKTEKİN ile sizin için konuştuk. Cihat DÜNDAR’ın sorularını yanıtlayan...

Haberi Oku