BURSA HABERLERİ:
Azerbaycan Kültür Derneğinden Bozbey'e Teşekkür!

 Ziyarete katılan Azerbaycan Kültür Derneği Bursa Şube Başkanı Handan Askeran Ton, Nilüfer Belediyesi desteği ve Azerbaycan Kültür Derneği ile Hollanda Avrasya Vakfı iş birliğiyle düzenlenen ‘Savaşların Yaşayan Şehitleri Anne ve Çocuklar’ etkinlikleri hakkında bilgi verdi.
Bursa’da bu konunun ilk kez işlendiğini belirten Ton, desteklerinden dolayı Başkan Bozbey’e plaket vererek teşekkür etti.
Savaşı yaşamayanların, yaşananları basit gördüğünü ifade eden Başkan Bozbey, “Savaşı yaşayanlar, yaşadığı acıları anlatırsa işte o zaman etkisi daha fazla olur. Savaş çığırtkanlığı yapmak bana göre insanoğlunun en büyük günahlarından bir tanesi. Bugün ülkemizin doğu bölgelerinde yaşananlar, terör hadisesini geçmiş bir olay. Etnik kimlikleri ayıran bana göre insan değildir. İnançlar ve anlayışlar hiç önemli değil. Sıfatlarımız farklı olabilir ama insan olarak değerlerimiz aynıdır. Önemli olan insan olmak.” şeklinde konuştu. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Osmangazi Belediyespor sporcusu ve antrenörü...
Osmangazi Belediyespor'un başarılı sporcusu Nihan Tahran ve antrenör Umut Çetin, Norveç'te düzenlenecek...

Haberi Oku