BURSA HABERLERİ:
Ayhan Özbek Yıldırım'dan aday oldu
İYİ Parti Yıldırım İlçe Teşkilatı’nda, rahmetli Sinan Ateş’in dayısı Mustafa Bozkurt’un yakasından çıkartıp verdiği rozeti de takılan Ayhan Özbek, “Şahsıma gösterilen teveccühten ziyadesiyle mutlu oldum. İnşallah hep birlikte güzel ve anlamlı bir mücadele örneği vererek hedefimize ulaşacağız. Yıldırım’a, Yıldırımlılara bir hizmet sözüm ve hayalim hep vardı. Belediyeyi kazanıp o sözümü yerine getireceğim ve  ilçemizin hem layık olduğu hem de hak ettiği hizmeti almasını Allah izin verirse yol arkadaşlarım ile birlikte mutlaka sağlayacağım” şeklinde konuştu. 
İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu ve ilçe Başkanı Serkan Beklen de, “Yıldırımlıların sevdiği saydığı bir isimle yola çıkıyoruz. İnanıyoruz ki, istediğimiz sonucu da alacağız. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandılar.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ali Sönmez:''Görev verilirse sorumluluk...
Yerel seçimler sonrası AK Parti'nin Bursa'da nasıl bir yapılanmaya gideceği tartışılırken,...

Haberi Oku