BURSA HABERLERİ:
Amerika'da Yaşayan Ahıskalılar'dan Bursa'ya Yardım!

Amerika'nın Dayton şehrinde faaliyet gösteren Amerika Ahıska Türk Derneği (AATS) üyeleri, Bursa'daki ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımı yaptı.

Tüm Ahıskalılar Sosyal İktisadi İşbirliği ve Yardımlaşma Derneği (TASİYAD) vasıtasıyla yardımlarını ulaştıran Amerika Ahıska Türk Derneği üyeleri, yaklaşık 4 yıldır Amerika'da yaşayan Ahıska Türk toplumuna hizmet sunmaya çalışıyor. Ramazan ayı münasebetiyle yardım kampanyası başlattıklarını belirten AATS Başkanı Cumali Habibov, "İhtiyaç sahibi hemşehrilerimizi görmezlikten gelemedik ve biz de gıda paketi çalışması yaptık." dedi.

TASİYAD Başkanı Habibullah Mürsel ise "İhtiyaç sahibi hemşehrilerimize bu yardımı gönderen Amerika'daki soydaşlarımızın bu hassasiyeti bizi ziyadesiyle memnun etti." diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

MESLEKİ VE YAZARLIK KARİYERİ İLE KONUŞULUYOR
Genç ve başarılı yazar Eda Boğatemur’un mesleki çalışmalarını ve yazarlık kariyerini sizin için...

Haberi Oku