BURSA HABERLERİ:
ALMAN ÖĞRENCİLER'DEN OSMANGAZİ'YE ZİYARET!
 Alman öğrenciler yaptıkları ziyarette Osmangazi Belediyesinin çalışmaları ve Başkan Mustafa Dündar hakkında bilgi aldılar.

Osmangazi Belediyesi’nin kardeş şehirlerinden Almanya’nın Hessen eyaleti Lahn-Dill Kreis ilçesi ile ortaklaşa yürüttüğü öğrenci değişim programları devam ediyor. Eğitime katkı sağlamak amacıyla Türk ve Alman öğrenciler arasında karşılıklı değişimlerin gerçekleştirildiği projede, Lahn-Dill Kreis’deki meslek liselerinde okuyan 16 Alman öğrenci ve yönetici Osmangazi Belediyesi’ni ziyaret etti. Öğrencileri Belediye Meclis toplantı salonunda kabul eden Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çoban, Alman öğrencilerin, belediyenin yapmış olduğuı hizmetler ve Başkan Mustafa Dündar’ın kaç yıldır başkanlık yaptığı, başkan olmadan önceki mesleğinin ne olduğu hakkında sorularını cevaplayarak, Osmangazi Belediyesi’nin faaliyetleri ve yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sonunda Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çoban, Alman öğrenciler ve yöneticilere çeşitli hediyeler verirken, değişim programı çerçevesinde Osmangazi Belediyesini ziyaret eden öğrenciler daha sonra Demirtaş, Tophane ve Hürriyet Endüstri Meslek Liseleri ile bazı sanayi kuruluşlarını ziyaret etti.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Marmarabirlik’ten üreticiye 630 milyon TL...
2023/2024 iş yılı ürün alım kampanyasının son dilim ödemesini 26 Nisan 2024 tarihinde yapacak Marmarabirlik,...

Haberi Oku