BİLİM-TEK:
Samsung Telefonu Kullanıcılarını Korku Sardı!

 Amerikalı bilgisayar güvenlik şirketi NowSecure tarafından yeni yayınlanan rapora göre, Samsung Galaxy serisi telefonlarında büyük bir güvenlik açığı tespit edildi. Klavye uygulaması SwiftKey'in kurulu olduğu 600 milyon akıllı cep telefonunda, fotoğraf ve yazılı mesajların kimlik avı dolandırıcılarının eline geçebileceği uyarısı yapıldı.

Telefonların yazılımları otomatik olarak güncellenene kadar, kullanıcıların yapabileceği fazlaca bir şeyin bulunmadığı öne sürülüyor. Halihazırdaki bu açık nedeniyle bilgisayar korsanlarının, Samsung telefonlarına, sahiplerinin haberi olmadan sızarak, kamera ve mikrofonu izlemesi, telefona izinsiz yeni programlar yüklemesi ve yazılı mesajları okumasının mümkün olduğu belirtiliyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

MG’den Dünyanın %100 Elektrikli İlk Station...
Doğan Holding çatısı altında faaliyet gösteren Doğan Trend Otomotiv’in Türkiye distribütörlüğünü...

Haberi Oku