BELEDİYE HABERLERİ:
YEREL GAZETECİLERİ DİNLEDİ!
30 Ocak Pazartesi Günü Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı’nda gerçekleşen programda Başkanımız Erdem, yapılan çalışmalar ve yeni projeler hakkında bilgi verdi, basın mensuplarının sorularını cevaplandırıp, taleplerini dinledi.

Gazetecilerin toplumun nabzını en iyi şekilde tutan kişiler olduğunu belirten Başkanımız Erdem ” Siz değerli basın mensupları, toplumun nabzını en iyi şekilde tutan, insanlarımızın ihtiyaçlarını, sıkıntılarını veya memnuniyetlerini en iyi gözlemleyebilen, bu tespitleri en sıcak şekilde ve sürekli olarak yapabilen konumlardasınız, takdir edersiniz ki, bizler hizmet trafiği içerisinde, bazen kentte yaşanan bazı aksaklıkları, eksiklikleri, sorunları göremeyebiliyoruz, İşte bu noktada fikirlerini, tespitlerini, görüşlerini bizlerle paylaşan kişi ve kurumların olması, hem bizlerin çalışma azmini artırıyor hem de işimizi daha heyecan ve motivasyonla yapmamızı sağlıyor” şeklinde konuştu.

Başkanımız Erdem ayrıca Sancaktepe Belediyesi olarak kamuoyunun doğru bilgilenmesi için çalışan basın emekçilerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek, görev süresi boyunca Sancaktepe ilçesinde yapılan yatırımlar hakkında gazetecileri bilgilendirdi.

Program sonunda gazetecilerin sorularını ve taleplerini dinleyen Başkanımız Erdem Gazetecilere günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Judoculardan 3 Madalya
Osmangazi Belediyespor Judo Takımı, Kocaeli’de düzenlenen Spor Toto Gençler ve Büyükler Türkiye Judo...

Haberi Oku