BELEDİYE HABERLERİ:
Kararımız Net Oyumuz Evet!
‘Evet’e hazırız
Programın ilk konuşmasını yapan Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini içeren referandum oylaması öncesinde partili kardeşlerimizle buluşmalarımız devam ediyor. Bilindiği üzere biz Karapürçek ilçemizde aldığımız oylarla birinci sıradayız. İnşallah buradaki coşkunuzla çıtayı yüzde 85’lere çıkartacağımızı düşünüyoruz. Biz ‘Evet’e hazırız” derken; AK Parti İlçe Başkanı Cemalettin Selim, “Referandum oylamasında da Karapürçek’ten güçlü bir destek vereceğiz. 16 Nisan’da ülkemizin geleceğini hep birlikte oylayacağız” ifadelerini kullandı.
Sorumluyuz
İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, “Güzel Sakaryamızın dört bir tarafından muhabbet ve gayret esintileri getirdiniz. Biz kadınlar, anneler, insanlar bu dünyada neyi ne için yaptığını hiç unutmadan diri ve sorumlu olarak yaşamak ister. Aslında yaşam da bir hak olmaktan öte sorumluluktur. Kendimize, ailemize, çevremize, toplumumuza, devletimize, ümmete ve en önemlisi Rabbimize karşı sorumluyuz. Yaptığımız siyasi çalışmaları da bu noktadan hareketle yaparsak huzurlu oluyoruz. İnşallah 16 Nisan’da sorumluluklarımızı yerine getireceğiz” diye konuştu.
Karapürçek farkını gösterecektir
Programın devamında konuşan Başkan Toçoğlu, “Karapürçek her zaman olduğu gibi bugünde farkını gösterdi. Hepinizden Allah razı olsun. Önümüzdeki sürecin ne kadar değerli bir süreç olduğunu, ülkemizin hangi badireleri atlattığına bakarak görebiliriz. Bugünlere kadar yaşanan gelişmelerin en iyi farkında olan ilçelerimizden biri de Karapürçek’tir. Daha önce sandıklarda desteğinizi gösterdiniz. Karapürçek 16 Nisan’daki halk oylamasında da gereken desteği göstererek, Sakarya birinciliğini elde edecektir” diye konuştu.
Zaman kaybetmeyeceğiz
Başkan Toçoğlu, “2002 yılında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu hükümet ve güçlü liderliği sayesinde bugünlere kadar geldik. Bu istikrarlı yürüyüşün sürmesi gerek. Artık ülke olarak koalisyon pazarlıklarıyla geçirecek zamanımız yok. Daha hızlı ve seri kararlar almalıyız. Cumhurbaşkanlığı sistemiyle seçilen kişi hemen görevine başlayacak. Bizde millet olarak işimize devam edeceğiz. Zaman kaybetmeyeceğiz. Hizmetlerimiz aksamayacak. İşlerimiz yürüyecek. Bu yüzden biz kararımız net, oyumuz evet diyoruz.”
Rehavete yer yok
“16 Nisan çok önemli. Meydanları, sokakları bırakmak yok. 16 Nisan’a kadar gece gündüz çalışacağız. Asla rehavete kapılmadan son ana kadar sahada aktif olarak yer alacağız. Ülkemiz için, geleceğimiz için, devletimiz için ‘Evet’ diyeceğiz. Sahada bunları anlatacağız. Allah çalışana verir. Biz sadece Sakarya’da evet oylarının yüzde 70 üzerinde olması için çalışmıyoruz. Aynı zamanda ülke ortalamasına da katkı vermemiz gerek. Bu düsturla sahada olalım. Biz her zaman yanınızdayız.”
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Judoculardan 3 Madalya
Osmangazi Belediyespor Judo Takımı, Kocaeli’de düzenlenen Spor Toto Gençler ve Büyükler Türkiye Judo...

Haberi Oku