BELEDİYE HABERLERİ:
Başkanı Ziyaret Ettiler!

Sırbistan’ın Sancak Tutin Belediye Başkanı Şemsudin Kuçeviç ile beraberindeki heyet, Başkan Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Balkanlar’da Osmanlı’nın mirası Sancak’ın önemli kentlerinden biri olan Tutin’in Belediye Başkanı Şemsudin Kuçeviç ve Sırbistan Sancak Tutin Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Nusret Gusinec ve öğretmeni Mevlüdin Şükriyel ile beraberinde Bayrampaşa Belediye Meclis Üyesi Yusuf Dinler, TÜRGEV Şule Yüksel Şenler Yurdu Müdürü Merve Güngör, Marmara İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden Sümeyye Yavuz ile İşadamı Yusuf Hacıoğlu’nu makamında ağırladı. Gerçekleşen ziyarette Başkan Hasan Can’a, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Türkân Öztürk eşlik etti. 

Tutin’in Belediye Başkanı Şemsudin Kuçeviç, geçtiğimiz haftalarda Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı işbirliğiyle İstanbul’a gelen ve Ümraniye Belediyesinin katkılarıyla İstanbul’un tarihî ve kültürel yerlerini gezen Sırbistan Sancak Tutin Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin, Türkiye’yi, Ümraniye Belediyesinin desteğiyle yaptıkları gezileri ve özellikle uygulamalı yaptıkları Ebru çalışmasını çok sevdiklerinden bahsetti. Tutin Belediye Başkanı Şemsudin Kuçeviç, daha sonra, öğrencilere ve Balkanlara yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ederek, Ebru Sanatının Sırbistan’daki okullarda öğretilmesi konusun da Başkan Hasan Can’dan rica bulundu.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle sona ererken, Başkan Hasan Can, Başkan Şemsudin Kuçeviç’e Ümraniye Belediyesinin Meslek Edindirme kurslarında yapılan yaldız işlemeli cam tabak hediye etti. Tutin Belediye Başkanı Şemsudin Kuçeviç ise; Başkan Hasan Can’ın misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerini sundu.  

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Judoculardan 3 Madalya
Osmangazi Belediyespor Judo Takımı, Kocaeli’de düzenlenen Spor Toto Gençler ve Büyükler Türkiye Judo...

Haberi Oku