3.SAYFA:
Yolcu Midibüsü TIR'a Çarptı!

 Kaza İstanbul Zonguldak Karayolu Bayat köyü yol ayrımında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Ereğli' den Zonguldak istikametine giden Ayhan K. (51) idaresindeki 67 TZ 512 plakalı yolcu midibüsü sisli olan yolda önünde giden Reşat K.'nin (55) kullandığı 41 R 6358 çekici 41 R 9337 dorse plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile midibüs sürücüsü Ayhan K. şoför mahalinde sıkıştı. Araçta bulunan ve yaralanan yolcuların yardımına diğer araç sürücüleri koştu. Yaralılar için sağlık ekiplerine haber verilirken, sıkışan sürücüyü kurtarmak için Ereğli belediyesi Arama Kurtarma ekipleri, Zonguldak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve UMKE ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları midibüsten alarak ambulansa taşıdı. Bazı yaralılar ise ambulansların karşı şeritte kalmasında dolayı su kanalında geçirilerek ambulansa alındı. Araçta sıkışan sürücü AFAD ve belediye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışması sonucu kurtarıldı. Ayaklarında kırklar olduğu tespit edilen sürücü, acılar içinde bağırarak midibüsün arka tarafından alınarak ambulansa taşındı.
Meydana gelen kazada Sürücü Ayhan K. ile birlikte yaralanan Özge N. (16), Canan Ç. (54), Yaşariye E. (62), Nurten D. (38), Demirhan D. (9), Ezgi Hazal Ç. (23), Orhan Öner E. (48), Şeyda Nur E. (23), Kazım D. (37), Semra A. (57) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Kurtarma çalışması sonrasında gazetecilere açıklamada bulunan Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, Ereğli'den Zonguldak'a giden yolcu midibüsüsün TIR' a çarptığını, ilk belirlemelere göre 11 yaralı ve midibüsün tamamen yolcu ile dolu olduğunu kaydetti.
Kar nedeniyle olay yerinde durmakta zorlanan bir ambulans da diğer araçlara çarparak durabildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku