3.SAYFA:
Yıldırım 2 Can Aldı!

Adana’nın Kozan ilçesinde yağmurdan korunmak için dut ağacının altına sığınan 3 kişiden 2'si yıldırım düşmesi sonucu öldü, 1 kişi de yaralandı.

Olay, ilçeye bağlı Tufanlı Mahallesi’nde meydana geldi. Pamuk ekili tarlasına giden Adnan Kaymaz (60) ile tarım işçisi Nuri Çeri (45) ve oğlu Hakan Çeri (17) yağmur sebebiyle yakındaki bir dut ağacının altına sığındılar. Bu sırada ağaca yıldırım düştü.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Adnan Kaymaz ve Nuri Çeri'nin olay yerinde hayatlarını kaybettiklerini belirledi. Hafif yaralanan Hakan Çeri ise kaldırıldığı Kozan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Adnan Kaymaz ve Nuri Çeri'nin cesetleri Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Kozan Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Olayı duyarak hastaneye gelen yakınları sinir krizi geçirdi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku