3.SAYFA:
Yangında Panikle 3. Kattan Aşağıya Atladı!

 Yangın, Fatih Mahallesi Velioğlu Caddesi 54 numarada bulunan 5 katlı binada, saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Suriyeli sığınmacıların kaldığı binanın girişinde bulunan elektrik tesisatında yangın çıktı. Yangın sebebiyle bina yoğun dumanla doldu. Yangını fark eden Suriyeliler büyük panik yaşadı. Binanın 3. katında kalan bir kişi, yaşadığı korku sebebiyle park halindeki minibüsün üzerine atladı. Şahıs daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Camı kırılan minibüste maddi hasar oluştu.
İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangına ilk müdahaleyi olay yerine gelen polis ekipleri yangın tüpü ile yaptı. İtfaiyenin soğutma çalışmalarının ardından binada ikamet eden Suriyelilerin bir kısmı tahliye edildi. Dumandan etkilenen şahıslara olay yerindeki ambulansta oksijen verildi. Büyük paniğe yol açan yangında dumandan etkilenenler haricinde herhangi bir yaralanan olmadı. Polis ekipleri binadan kattan atlayan Suriyeli şahsı bulmak için çalışma başlattı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku