3.SAYFA:
Tatillerini Yarıda Kesip Destek Oldular!

Üniversite öğrencileri, çocuklar için örnek bir dayanışma örneği sergiledi; adresi ise Yeni Foça’daki Reha Midilli İlkokulu’ydu. Gediz Üniversitesi Tasarım Kulübü organizasyonuyla 28 yıllık eğitim yuvasında, “Okuldakiler Tasarım ve Uygulama Atölyesi” kuruldu. Çalışmaya Akdeniz, Hacettepe, Ondokuz Mayıs, Maltepe, Hasan Kalyoncu, İzmir Ekonomi, İzmir ve Gediz üniversitelerinden 22 mimarlık ve iç mimarlık öğrencisi katıldı. Foça Belediyesi ve birçok firma da destekledi. Küçüklerin isteği üzerine yaz tatillerini bırakıp kolları sıvayan üniversiteli ablaları ve ağabeyleri, okulda eksikliği çekilen oyun ve eğitim alanlarını tasarladı. Onlara ilkokul öğrencileri de eşlik etti. Eğitim kurumunun bahçesinde "Oyundan Basamaklar", "Bilim Sokağı" ve "Sesten Mekan" olmak üzere üç proje birden hayata geçirildi. Çocuklar, duygu gelişimlerinine ve eğitimlerine katkıda bulunacak bu alanlarla büyük mutluluk yaşadı, hem onlar hem de öğretmenleri üniversite öğrencilerine teşekkür etti.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve Gediz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyfullah Çevik, duyarlı üniversitelileri kutladı. Prof. Dr. Çevik, sosyal sorumluluk sahibi gençleri örnek göstererek, “Hem öğrendiklerini uyguladılar hem de üniversitemizin yanıbaşındaki bir okulun ihtiyacını karşıladılar. Onlarla ne kadar gurur duysak yeridir.” dedi. Başkan Demirağ da, “İlçemizdeki bir eğitim kurumunu elbirliğiyle güzelleştirdiler. Tatillerini yarıda keserek yaptıkları bu anlamlı destek nedeniyle bize büyük sevinç yaşattılar.” diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku