3.SAYFA:
Tartıştığı eşini iş hanında bıçakladı

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Mehmet Çon (34) bir süredir ayrı yaşadığı 4 çocuk annesi eşi Sevim Çon'da (29) bulunan en küçük çocukları Yücel'i almak için eşinin Ulugazi Mahallesi'ndeki bir iş hanında verdiği buluşma adresine gitti. Genç kadının, birlikte yaşadığı öne sürülen Yılmaz K. ile gittiği iş hanında beklediği sırada gelen Mehmet Çon, eşi ile konuşmaya başladı. Yılmaz K'nın sigara almak için iş hanından ayrılması sonrasında Mehmet Çon ile eşi arasında belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Mehmet Çon üzerinde taşıdığı bıçakla genç kadını ağır yaraladı. Sevim Çon, ambulansla Samsun Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yetkililer, vücudunun 8 yerinde bıçak darbesi bulunan kadının ameliyata alındığını, sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğunu belirtti.

Bu sırada, genç kadının birlikte yaşadığı Yılmaz K. ve çevredeki vatandaşların müdahalesiyle etkisiz hale getirilen Mehmet Çon, polis ekiplerine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haber Kaynağı : Haber7.com

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku