3.SAYFA:
Sokak Hayvanları İçin Kermes!

 Abdi İpekçi Sergi salonunda düzenlenen kermeste dernek üyelerinin evlerinde hazırladığı kek, börek ve tatlılar satışa sunulurken, evsiz kedi ve köpeklerde sahiplendirildi. Düzenlenen kermes ile ilgili olarak açıklamada bulunan Dernek yönetim kurulu üyesi Belgin Alcan, kermesten elde edilecek gelirle sokak hayvanlarının tedavilerine, mamalarına ve ihtiyaçları için kullanılacağını söyledi.

Kış ayında sokak hayvanlarının yemek bulamamasından dolayı vatandaşların evlerinin önüne yiyecek ve su koymalarını isteyen Alcan, "Kış ayında sokak hayvanları sıcak bir yer arıyor. Bu nedenle vatandaşlarımızdan sokak hayvanları için bodrum katlarını ve apartmanlarını açmalarını istiyoruz." dedi.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku