3.SAYFA:
Sıcaktan Bunalınca Irmakta Yüzüyorlar!

Sıcak hava Antalya'nın Manavgat ilçesinde yerli ve yabancı turistleri bunaltıyor. Dünyaca ünlü turizm şehri Manavgat'ta hava sıcaklığı 40 dereceye ulaşınca, bazı vatandaşlar ırmakta yüzerek serinliyor.

Meteoroloji Antalya Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin Merkezi verilerine göre ilçede hava sıcaklığı 27 Ağustos tarihine kadar en düşük hava sıcaklığı 25, en yüksek ise 35 derece olacağı belirtildi. İlçede hava sıcaklığı 40 dereceye çıkınca sıcak havada bunalan vatandaşlar ırmağa girerek serinliyor.

İbrahim Yıldız, sıcak havadan bunaldıkları için Manavgat Şelalesi yakınlarında suya girerek serinlediklerini söyledi. Yıldız, son 20 yıldır böylesi bir hava sıcaklığı görmediğini söyledi. Ömer Turgut'ta sıcak havada bunaldığı için ırmakta yüzerek serinlediğini ifade etti.

Öte yandan Manavgat Şelalesi son yılların en yüksek yerli ve yabancı turist ziyaretini yaşıyor. Manavgat Şelalesi'ni günlük ortalama 5 bin yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği belirtildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku