3.SAYFA:
Önce Rehberlik Yaptı Sonra Evlenme Teklif Etti!

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde Eshab-ı Kehf Külliyesi'ni İstanbul’dan ziyarete gelen kafileye rehberlik yapan delikanlı, kafiledeki genç kıza sürpriz şekilde evlenme teklifi etti.

Afşinli olan Çanakkale 18 Mart Üniversitesi yüksek lisans öğrencisi İsmail Demir (28), iki yıldır arkadaşlık yaptığı Çanakkale 18 Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde okuyan Rumeysa Aygül (22) isimli öğrencinin de içinde bulunduğu İstanbul'dan bir turist kafilesinin ilçeyi ziyaret edeceğini öğrendi. Bunun üzerine Demir, üç gün önceye ilçeye geldi. Turist kafilesi ilçeye gelince, Demir'den rehberlik yapmasını istendi. İlgili makamdan alınan izinle kafileye rehberlik yapan Demir, Eshab-ı Kehf Külliyesi hakkında bilgi verdikten sonra, bir süredir arkadaşlık yaptığı genç kıza sürpriz şekilde evlenme teklifi yaptı. Kendisine sunulan çiçeği ve yüzüğü kabul eden Rumeysa Aygül, kafilede bulunanların şaşkın bakışları arasında teklife "evet" dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku