3.SAYFA:
Önce Belge, Sonra Tarım Suyu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Torbalı ilçesi Pancar Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla biraraya geldi. Pancar eski Belediye Başkanı Hayati Saydam’ın da eşlik ettiği ziyarette Pancarlıların problemlerini dinleyen Başkan Kocaoğlu, Torbalı’ya uzanacak İZBAN hattının Büyükşehir Belediyesi olarak bütün yatırımını tamamladıklarını, Devlet Demiryolları’nın sinyalizasyon işinin kaldığını belirtti ve yılbaşına kalmadan hattın açılacağını söyledi. Vatandaşların tarım suyu aboneliğine ilişkin sorularına da cevap veren Kocaoğlu, beldelerde ve köylerde daha önce suyu indirimli verdiklerini ancak yeni yasayla birlikte beldelerin ve köylerin kalktığını vurgulayarak, “Şu anda yasal olarak sizin kağıt üzerinde, Alsancak’ın bir mahallesinden bir farkınız kalmadı. Daha önce bahçe sulamak isteyenleri tarım suyu abonesi yapıyorduk ancak yazlıkçıların yoğun kullanımı nedeniyle su yetiştiremez olduk. Bu yüzden şimdi ziraat odasından belge almak kaydıyla tarım suyu veriyoruz.” diye konuştu.

Başkan Kocaoğlu, daha önce bağlanan 10 ilçede olduğu gibi yeni bağlanan ilçelerde de ova ve arazi yollarını asfaltlayacaklarını belirterek, yatırımlarını yoğun bir şekilde çevre yerleşimlere yaparak bu bölgelerin kalkınmasını sağlayacaklarını söyledi. Bir vatandaşa yarım kalan kanal hattıyla ilgili de bilgi veren Kocaoğlu, zaman zaman çıktıkları ihalelerde müteahhitin işinin bozulması sebebiyle yatırımın geciktiğini ya da yarım kaldığını belirterek, yeniden ihaleye çıkarak bu tür problemleri çözdüklerini belirtti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku