3.SAYFA:
Ölüme Karşı Yüzdü!

 Turgutreis’den gece geç saatlerde denize açılan 13 kaçağın teknesi Çatalada açıklarında alabora olmuştu. 1 kişinin öldüğü olayda iki kişi ise denizde kaybolmuştu. Saatlerce süren arama kurtarma çalışmalarının ardından kayıp kaçaklardan biri denizin ortasında bulundu. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılarak Turgutreis sahil güvenlik komutanlığına getirilen kaçağın yaklaşık 9 saat boyunca yüzdüğü öğrenildi. Sağlık kontrolünden geçirilen kaçağın durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaçağı ambulansa götüren tercüman, Suriyeli kaçağın yaklaşık 9 saat boyunca yüzdüğünü ve dinlenmek için bir adaya sığındıktan sonra tekrar yüzmeye devam ettiğini ifade etti.

Kayıp olan 1 kaçağın arama çalışmaları ise sürüyor.

Anahtar Kelimeler
Ölüme-karşı-yüzdü
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku