3.SAYFA:
Öfkeli Polis Dehşet Saçtı!

 Olay, Küçükyalı Bağdat Caddesi üzerinde 11.00 sıralarında meydana geldi. Caddede uygulama yapan trafik polisi, Kadıköy-Pendik arasında yolcu taşıyan Musa Açık’ın kullandığı 34 M 2842 plakalı minibüsü fazla yolcu aldığı gerekçesiyle durdurdu. Minibüse binen polis, bir süre sonra sürücüyle tartışmaya başladı. Silahına davranan polis, şoför koltuğunda oturan sürücüyü bacağından vurdu. Olay sırasında yolcular arasında büyük panik yaşandı. Polis memuru, daha sonra minibüs içerisindeki boş kovanı da alarak yaya olarak olay yerinden kaçtı. 

Yaralı sürücü, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri de, minibüste inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

YOLCULARDAN TEPKİ: POLİS DEVLETİ MİYİZ?

Bu arada yolcular ve vatandaşlar, polisin ateş etmesine büyük tepki gösterdi. Yolculardan biri, “Burası polis devleti mi? Biz polis devleti olduk. Ceza yazdı diye itiraz etti, çocuğu ayağından vurdu. Böyle şey mi olur? Hangi devlette olur bu?” şeklinde konuştu.

Başka bir yolcu da, “Polis devleti olmuş kardeşim bu ne ya? Sen devletin polisisin ve sıkıyorsun. O zaman niye kaçıyorsun?” şeklinde tepkisini dile getirdi. 

Diğer bir yolcu ise, “Burada silah sıkacak bir şey yok ki? Her tartışan bir birini silahla mı vuracak? Daha sonra yaya olarak kaçtı ve boş kovanı da yanına aldı. Minibüste insanlar vardı. Kurşun sekebilirdi. Şoför koltuğu kan içinde.” ifadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku