3.SAYFA:
Mültecilerin Bıçaklı Kavgası!

Olay, dün saat 23.45 sıralarında Ekin Caddesi üzerindeki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sayıları 10-15 kişiyi bulan Iraklı mülteciler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Komando bıçaklarının kullanıldığı olayda Abdulrahman Moham (18) ağır yaralandı. Karşı grupta yer alan Layth Abdulazeez (23) ise parka yakın bir sokakta yaralı olarak bulundu. Yaralı Iraklı mülteciler, olay yerine çağrılan ambulanslarla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Karnından bıçaklanarak ağır yaralanan Abdulrahman Moham, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Moham’ın cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Darp edilen ve bıçakla yaralanan Abdulazeez'in sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayın ardından şüphelilerin peşine düşen polis ekipleri, 3 kişiyi gözaltına aldı.
Hayatını kaybeden Moham’ın yakınları hastaneye akın etti. Hastane önündeki kalabalık nedeniyle Çevik Kuvvet ekipleri acil servis önünde önlem aldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku