3.SAYFA:
Minik Öğrenci Karne Sevincini Yaşayamadı!

 Olay, Akyar köyü Polisevi önündeki yolda meydana geldi. Akyar Köyü İlkokulu Anasınıfı öğrencisi 6 yaşındaki Ahmet Ali Tavla, karnesini aldıktan sonra annesi Zeycan Tavla ile servis minibüsüne bindi. Atakent Villaları'na giden yol üzerindeki Polisevi kavşağında annesi ile servis minibüsünden inen minik öğrenci, yolun karşısında bulunan evine geçmek için annesinin elinden kurtularak yola fırladı. Bu arada Atakent Villaları istikametine seyretmekte olan Saadettin Şahin (44) idaresindeki 80 J 0088 plakalı halk otobüsü, öğrenciye çarparak altına aldı. Tekerlerin altında ezilen minik öğrenci, olay yerinde hayatını kaybetti.
Oğlunun feci ölümünü gören anne Zeycan Tavla fenalık geçirdi. Olayı duyan yakınları da olay yerine geldi. Sık sık feryat ederek kendini yere atan anne, ‘Oğlumu ben öldürdüm’ diye feryat etti. Halk otobüsü sürücüsü gözaltına alındı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku