3.SAYFA:
Kontrolden Çıktı Üst Geçide Çarptı!

Kaza, saat 02.30 sıralarında Konya Yolu, Mevlana Bulvarı’nda yaşandı. Edinilen bilgilere göre; Akköprü istikametine seyreden 06 ZRR 40 plakalı sebze yüklü kamyon, Beştepe köprülü kavşağına yaklaştığı sırada kontrolden çıktı. Üst geçidin asansör ve merdiven kısmına çarpan kamyonun ön tarafı alev alıp yanmaya başladı. Dumanlar yolu kaplarken, kamyondaki 2 kişi ise bulundukları yerde sıkıştı.

Şahısların yardımına yoldan geçen sürücüler koştu. Yangın tüpüyle alevlere müdahale etmeye çalışan sürücüler, yaralılardan birini kamyondan çıkarmayı başardı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, müdahale ettiği alevleri kısa sürede söndürdü. Kaldırıma alınan ve ayaklarında yanıklar oluşan yaralı, sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Araç içinde sıkışan ve alevlerin etkisiyle vücudunun bir kısmı yanan diğer şahıs ise hayatını kaybetti.

Ambulansa alınırken arkadaşının durumunu soran yaralıya itfaiye eri sadece ‘iyi’ diyebildi. Üstü kapatılan ceset, aracın içinden çıkarılıp yola konuldu. Kamyondaki sebzeler yola saçıldı. Kamyonun ön tarafı hurdaya dönerken, üst geçitte ise büyük çapta hasar oluştu. Kaza nedeniyle trafik bir süre tek şeritten sağlandı.

Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku