3.SAYFA:
Kedi Evlerinde Son Aşama!

Çalık, yazılı açıklama yaptı.
İnsan hayatının en önemli değerleri olan hayvanlarla ilgili ürettikleri projelerle, sevgi ve merhamet iklimini oluşturduklarını belirten Çalık, Çorlu'nun her bölgesine çok titiz bir şekilde yerleştirilecek olan Kedi Evleri imalatında neredeyse son aşamaya gelindiğini söyledi.
Çalık, "Soğuk kış günlerinde barınma noktasında büyük sıkıntılar çeken, sessiz merhamet güzellikleri olan kedilerimiz için, çok özel şekilde imal edilen evlerin ön taraflarına mama konulacak bölümler ve su içilecek yerler bulunuyor. Kedi Evleri aynı zamanda dört tarafından korunaklı olarak inşa ediliyor. Özellikle köpeklerin saldırılarına maruz kalma korkusu yaşanmayacak donanımda imalatı gerçekleştiriliyor. Özel olarak seçilen noktalara konulacak Kedi Evleri sürekli kontrol edilerek, kendilerine barınak edinen hayvanlara sıcak yuvalar sunulacak." dedi.

Anahtar Kelimeler
Kedi-evlerinde-son-aşama
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku