3.SAYFA:
‘Haydi Çocuklar Sokağa' Adlı Proje Hayata Geçiyor!

Yenimahalle Belediyesi, çocukların eğlenmesi ve kaliteli vakit geçirmesi için hazırladığı “Haydi Çocuklar Sokağa” adlı projeyi hayata geçiriyor. Bu projeyle bilgisayar oyunlarının esiri olan, eve kapanan çocukları hayatın içine katmak ve sokak oyunları kültürünü çocuklara yaşatarak onlara keyifli günler yaşatmak hedefleniyor.

Sokak oyunları ve yarışmalarla çocuklar için birbirinden renkli gösteri ve oyunlara imza atacak belediye, çizgi kahramanlar, mini disco, yüz boyama, kukla ve illüzyon gösterileriyle de miniklere unutulmaz saatler yaşatacak.
Tüm çocukların davetli olduğu etkinlik, 13 Ağustos Çarşamba günü Şentepe Müslüm Gürses Parkı’nda, 20 Ağustos Çarşamba günü Demetevler Cemre Parkı’nda ve 27 Ağustos Çarşamba günü Rakıp Tüzün Parkı’nda 15.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku