3.SAYFA:
Giyim Mağazasında Korkutan Yangın!

Ankara’da bir giyim mağazasında çıkan yangın sebebiyle büyük çapta maddi hasar oluştu.

Olay, dün akşam Etlik, General Dr. Tevfik Sağlam Caddesi üzerinde bulunan Aşağı Eğlence iş merkezinde meydana geldi. Buradaki bir giyim mağazasında elektrik kontağından yangın çıktı. Can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Büyük çapta maddi hasar oluştu. Mağaza içinde bulunan çok sayıda giyim eşyası zarar gördü.

İtfaiye ekipleri mağazanın sürgülü kapısını kırarak içerde içten içe yanan giyim eşyalarını dışarı çıkardı ve su ile soğuttu. Yangın sonrasında olay yerine gelen mağaza sahipleri endişeli gözlerle itfaiye ekiplerinin çalışmasını izledi. Zaman zaman polisten bilgi alan mağaza sahipleri, itfaiye ekiplerine yardım etti. Çevrede toplanan kalabalık da itfaiyenin çalışmalarını meraklı gözlerle izledi. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku