3.SAYFA:
Emniyet Şeridi Faciası!

 Başakşehir'deki kaza, TEM Otoyolu Edirne istikameti Büyüktaş mevkiinde meydana geldi. İddialara göre kaza yapan iki araç, tutanak tutmak üzere emniyet şeridine geçmek istedi. Bu sırada emniyet şeridinde süratle seyretmekte olan 34 BA 0341 plakalı Metin P. yönetimindeki servis midibüsü, şeride geçmeye çalışa araçlardan birine çarptı. Yeşillik alana doğru yönelen midibüsün yan yatıp sürüklenmeye başladığı kazada ortalık savaş alanına döndü. Kaza haberi üzerine bölgeye polis, itfaiye ve çok sayıda ambulans ekibi sevk edildi. Servis şoförü Metin P.'nin de aralarında bulunduğu 17 yaralı, çevre hastanelerde tedavi altına alındı. Serviste bulunan Ramazan Öztürk (29), olay yerinde hayatını kaybetti. Öztürk'ün arkadaşları, kaza yerinde sinir krizi geçirdi. Öztürk'ün cesedi, ambulans ile Başakşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kaza sonrası aracını emniyet şeridine çekmeye çalışan sürücü yaşananları, "Kaza yaptık, olduğum yerde durdum ben. Kaza yapan diğer araç sağ şeride çekti. Midibüs o araca çarptı. Gördüğüm kadarıyla 13 yaralı vardı." sözleriyle aktardı.Kaza sebebiyle TEM Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.
Anahtar Kelimeler
Emniyet-şeridi-faciası
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku