3.SAYFA:
Dernek Binasına Silahlı Saldırı!

 Eyüp Yeşilpınar Mahallesi Muhtar Cami Sokak'taki Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği binasına yönelik saldırı saat 22.00 sıralarında gerçekleşti. Kimliği belirsiz yüzleri maskeli saldırgan veya saldırganlar, dernek binasına uzun namlulu silahla ateş ettikten sonra olay yerinden yaya olarak kaçtı. Saldırı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Dernekte bulunan 4 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Silahlı saldırıda başından vurularak ağır yaralanan İsmail Bayram (31), ağır yaralı olarak kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybetti.
Başından aldığı kurşun yarası sebebiyle durumu ağır olan İsmail Bayram, Alibeyköy'deki özel bir hastanede ameliyata alınmıştı. Ancak Bayram yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Saldırıda yaralanan 3 kişinin Gaziosmanpaşa'daki Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam ediyor. Başına mermi isabet ettiği öğrenilen Fatih Fırat'ın da durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Olay yerine zırhlı araçlı polisler ve Çevik Kuvvet polisleri sevk edildi. Saldırıyı haber alan yaralı yakınları Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne akın etti. Polis, saldırgan veya saldırganların yakalanması amacıyla bölgede polis helikopteri desteğiyle geniş çaplı operasyon başlattı.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku