3.SAYFA:
Cam Kesikleri Ele Verdi!

 Kaza akşam saatlerinde Topçalı Hamzafakıllı yolu üzerinde meydana geldi. Hamzafakıllı'dan çarşı istikametine giden 67 LK 895 plakalı otomobil sürücüsü Umut Şahin (21) yolda yürüyen Veliler Mahallesi imamı Recai Adıyaman'a çarptı. Çarpmanın etkisi ile ağır yaralanan imam Adıyaman, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından özel hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen polis, araç sürücüsünü sordu. Sürücünün kendisi olduğunu söyleyen baba Bayram Şahin (53) karşıdan TIR geldiğini ve ışıklarından dolayı yayayı göremediğini söyledi. Oğlu Umut Şahin ile görüşen polis, arabada yaptığı incelemede direksiyon da kan izini görünce Umut Şahin'in ellerine baktı. Cam kesiğini gören polisin 'Sürücü sensin, artık saklamana gerek yok' sözüne 'Evet' diye karşılık verdi.
Alkol testi yapılan sürücü Umut Şahin, kaza anını trafik ekiplerine anlattıktan sonra ifadesi alınmak üzere Gülüç Polis Merkezine götürüldü.
Özel hastanede tedavi altına alınan Recai Adıyaman'ın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis kaza ile ilgili tahkikat başlattı.
Anahtar Kelimeler
Cam-kesikleri-ele-verdi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku