3.SAYFA:
Borç Yüzünden İntihara Teşebbüs Etti!

Gaziantep'te 10 bin TL elektrik borcu olduğunu öne süren bir kişi, Vergi Dairesi Başkanlığı'na ait binanın inşaatına çıktı. 12'nci katta yaklaşık 1 saat boyunca ikna edilmeye çalışılan vatandaş, olay yerine gelen psikologun da desteğiyle aşağıya indirildi.

Olay, Muammer Aksoy Bulvarı üzerinde bulunan inşaat halindeki Vergi Dairesi Başkanlığı'na ait binada meydana geldi. Aydın Yıldız (32) isimli vatandaşın binanın son katına çıkması üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yol trafiğe kapatılırken, itfaiye ekipleri de branda açtı. Yaklaşık 1 saat boyunca burada kalan Yıldız'ın intihar girişimini çevreden geçen meraklı vatandaşlar da izledi ve cep telefonlarına kaydetti.

Yıldız'ın aşağıya inmemesi üzerine olay yerine psikolog çağrıldı. Psikologun ikna çalışmalarının ardından Yıldız, kısa sürede aşağıya indirildi. İlk defa böyle bir eyleme teşebbüs ettiğini kaydeden Yıldız, 10 bin TL elektrik borcu olduğunu söyledi. Yıldız, daha sonra polisler tarafından sorgusu yapılmak üzere emniyete götürüldü.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku