3.SAYFA:
Başkentte Feci Kaza!

Kaza, saat 00.30 sıralarında, Samsun Yolu, Bostancık köprülü kavşağı yakınında yaşandı. Şehir merkezi istikametine seyreden 06 SH 559 plakalı otomobil, alt geçitten geçtikten sonra, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Bariyerlere çarpan otomobil takla attı. Araçta bulunan anne, baba ve 3 çocuğu yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede anne L.I.’nın (33) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Baba H.İ.I. ile 8, 13,14 yaşlarındaki 3 çocuğu S.I.,Ü.I, H.C.I. hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri yolda tedbir aldı. Cesedin üstü örtüyle kapatıldı. Hurdaya dönen araçtan kopan parçaların yola saçılmış olduğu görüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Anahtar Kelimeler
Başkentte-feci-kaza
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku