3.SAYFA:
Başkan Uçurumda Ölü Bulundu!

 Ünüvar'ın bugün öğle saatlerinde ortadan kaybolan ve uzun süre kendisinden haber alamayan ailesi, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekiplerinin araştırma yaptığı sırada, Demircili Mahallesi Akyokuş mevkiinde kapıları açık şekilde terk edilmiş bir otomobil ihbarı yapıldı. Olay yerine giden jandarma ekipleri, 33 KT 002 plakalı otomobilin Ünal Ünüvar'a ait olduğunu belirledi. Araçta inceleme yapan jandarma ekibi, otomobilin içinde Ünüvar'ın telefonunu buldu. Ünüvar'ın ailesine haber veren jandarma, olay yerine gelen vatandaşlar ve iş arkadaşları Ünüvar'ı aramaya başladı.

'CESEDİ, UÇURUMUN DİBİNDE BULUNDU'

Ailesi ve Silifke Kooperatifi çalışanlarının da katıldığı arama çalışmasında, Ünüvar'ın cansız bedeni otomobilden yaklaşık 50 metre uzaklıkta bir uçurumun dibinde bulundu. Olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştıran jandarma, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

Öte yandan olay yerindeki meslektaşları, son zamanlarda Mersin Otogarına Silifke Koop araçlarının alınmadığı yönünde sıkıntılı tartışmalar yaşandığını ve bu konunun Ünal Ünüvar'ı çok üzdüğünü kaydettiler.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku