3.SAYFA:
Ahşap Bina Alev Alev Yandı!

Yangın, saat 04.00 sıralarında, Balat'taki Şerefiye Sokak’ta bulunan 3 katlı metruk ahşap binada çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek bütün binayı sardı. Yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Yangın adresine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Fatih ve Beyoğlu itfaiye grupları yangına müdahale etti. Yangının bitişikteki binalara sıçrama ihtimali vatandaşlar arasında paniğe sebep oldu. Tamamen yanan ahşap bina çökerek kül oldu.
Yanan binanın bitişiğinde oturan bir apartman sakini, içeride bir kişinin yaşadığını iddia ederken yapılan arama çalışmalarında kimse bulunamadı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku

banner108