3.SAYFA:
5 Gün Sonra Hayatını Kaybetti!

 Şirinyer semtinde esnaflık yapan Sedat Temel ile işyerini sattığı öğrenilen E.K. ve L.A. arasında geçen perşembe akşamı alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı.
İddiaya göre, tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sonrası ayrılan iki gruptan Sedat Temel, kardeşleri ile birlikte taksiye binerek olay yerinden uzaklaştı. Taksiyle evlerine doğru giden Sedat Temel ve kardeşlerinin yolunu Kızılay Mahallesi Aşık Veysel Rekreasyon alanı yakınlarında kesen 2 kişi, yanlarındaki tabanca ile taksi içerisindeki Sedat Temel'e ateş ederek kaçtı.
Ağır yaralanan Temel, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Temel, tedavi gördüğü hastanede 5 gün sonra hayatını kaybetti. Sedat Temel'in katil zanlıları 24 yaşındaki E.K. ve 25 yaşındaki L.A., polis tarafından gözaltına alındı.
İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku