3.SAYFA:
3 Servis Aracı Zincirleme Kaza Yaptı!

 Kaza, D-130 kara yolu Seymen mevkinde meydana geldi. İddiaya göre, 41 P 2317 plakalı öğrenci servisi İzmit yönünde önünde seyir halinde olan 41 P 4228 plakalı öğrenci servisine; bir fabrikanın personelini taşıyan 41 P 5060 plakalı otobüs de kaza yapan 41 P 2317 plakalı servise çarptı.
Kazada özel lisede görevli 2 öğretmen ve bir öğrenci ile işçi servisindeki 10 kişi yaralandı. Yaralıların 3'ü Seka Devlet Hastanesi'ne, Umut Yılmaz (38), Lokman Yılmaz (41), Selma Tümer (38), Erdal Avcı (41), Aytaç Kaya (40), Muhammed Kırış (28), Kemal Sarıyer (23) isimli 7 yaralı Kocaeli Devlet Hastanesi'ne, 3'ü ise Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle trafik bir süre aksadı. Araçların kaldırılması sonucu yol normale döndü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku