BURSA HABERLERİ:
Gemlik Emek Turnuvası Talat Tepe Anısına Başladı: Futbol ve Dostluk Sahada Buluştu!

Emeğin ve sporun anlamlı birlikteliğine sahne olan turnuva, futbolun heyecanını dostlukla harmanlarken, bu yılki organizasyon geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden spor adamı Talat Tepe'ye adandı. Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Talat Tepe'nin Gemlik sporuna yıllarca yaptığı değerli katkıları vurgulayarak, turnuvayı onun anısına ithaf ettiklerini belirtti.

Turnuva Saygı Duruşu ve Heyecanlı Maçlarla Başladı

Turnuva, kısa süre önce vefat eden Gemlikspor yöneticisi ve spora ömrünü adayan Talat Tepe için yapılan duygusal bir dakikalık saygı duruşuyla başladı. Ardından ilk maçta Gemlik Gübre ile Çimtaş karşı karşıya geldi. Normal süresi 1-1 beraberlikle sonuçlanan mücadelede, penaltı atışları sonucunda Çimtaş galip gelerek adını finale yazdıran ilk takım oldu.

İkinci karşılaşmada ise Gemlik Belediyesi ile Castrol kozlarını paylaştı. Çekişmeli geçen maçta Castrol, rakibini 1-0 mağlup ederek finale yükselen ikinci takım olmayı başardı.

Başkan Deviren: "Turnuvayı Talat Tepe'ye İthaf Ettik, Tüm Emekçilerin Bayramını Kutluyorum"

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, turnuva açılışında yaptığı konuşmada, "Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz 1 Mayıs Emek Turnuvası'nı, geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz kıymetli dostumuz Talat Tepe'nin anısına ithaf ettik. Talat Tepe, Gemlik'te sevilen, spor ve sosyal yaşamda aktif bir isimdi; özellikle Gemlikspor'un Bölgesel Amatör Lig'e yükselmesinde büyük emek harcamıştı. Turnuvayla, emeğin değerine dikkat çekmeyi ve farklı sektörlerden çalışanları sporun birleştirici gücü etrafında buluşturmayı hedefliyoruz. Bu vesileyle tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum" dedi.

Final ve Üçüncülük Maçları Ne Zaman?

Turnuvada üçüncülük mücadelesi 30 Nisan Çarşamba günü Gemlik Belediyesi ile Gemlik Gübre arasında oynanacak. Büyük final karşılaşması ise 1 Mayıs Perşembe günü Castrol ile Çimtaş arasında Gemlik İlçe Stadı'nda gerçekleşecek.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

Bursa'da 1 Mayıs Coşkusu: Toplu Taşıma...
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla tüm...

Haberi Oku