SİYASET:
Yeni Doğanların İlk Hediyesi Başkandan!

Ankara’nın Polatlı İlçe Belediyesi ‘hoş geldin bebek’ projesi başlattı. Belediye, ilçede yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret edip hoş geldin hediyesi takdim ediyor.

belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın eşi Şaduman Yıldızkaya aileleri ziyaret ederek onların mutluluklarını paylaşıyor. Bir şehrin, bir ülkenin geleceği olan bebekleri sahip çıkmanın önemli olduğuna vurgu yapan Şaduman Yıldızkaya, Polatlı’yı geniş bir aile olduklarını gördüklerini ifade etti. Yıldızkaya, “Geçmişimizden aldığımız güçle geleceğe umutla bakmamızı sağlayan bebeklerimizi ve onların anne babalarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Polatlı’mızda dünyaya gelen bebekleri ve ailelerini ziyaret ediyor, onların sevinçlerini paylaşıyoruz. İyi günde, kötü günde tüm hemşehrilerimizin yanındayız. Biriz, beraberiz, kardeşiz diyerek çıktığımız yolda, her doğan yeni bebek birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin pekişmesine katkı sunuyor.” dedi.

Yeni anne olan Kübra Urak ise, hoş geldin bebek uygulamasının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ettiğini söyledi. Urak, verilen hediyelerden ziyade belediye başkanın ve eşinin yanlarının da olduğunun daha önemli olduğunu vurguladı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Fatih Mehmet Maçoğlu: ''Birlikte...
Türkiye Komünist Partisi Kadıköy Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Maçoğlu X hesabından yaptığı paylaşımla...

Haberi Oku

banner108