Dalgalı Denizde Boğuldu!

Riva’da denize giren 16 yaşındaki bir genç boğularak hayatını kaybetti. Gencin cansız bedeni denizden çıkarılınca, yakınları ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

 Edinilen bilgiye göre, Yasin Tiykan (16) arkadaşları ve yakınları ile Riva’da denize girdi. Dalgalı denizde yüzmeye çalışan genç bir anda gözden kayboldu. Gencin gözden kaybolduğunu gören yakınları dalgıçlara haber verdi. Söz konusu yere gelen dalgıçlar uzun süren aramaların ardından Tiykan’ı kıyıya çıkardı. Sağlık ekipleri kalp masajı ve suni teneffüs yaparak genci hayata döndürmeye çalıştı ancak çabalar yetersiz kaldı.
Görgü tanıkları, Tiykan’ı yüzerken gördüklerini, bir süre sonra denizde çırpındığını söyledi. Bir kişinin kurtarmak için koştuğunu ancak çıkaramadığını belirtti.
Tiykan’ın öldüğünü duyan arkadaşları ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Polis de olay yerinde incelemelerde bulunarak, boğulmaya ilişkin görgü tanıklarının ifadesini aldı. Cumhuriyet savcının incelemelerinin ardından gencin cesedi olay yerinden kaldırıldı.